Újra divat sátrazni!

Mi szolgáltatjuk a helyet, már csak ti hiányoztok sátorlakók!

Ha egy olyan élményt szeretnél megélni, ami biztosan nem hétköznapi, nem a kényelemről, nem a megszokottságról, hanem inkább arról az érzésről szól, amit éjszaka lefekvés előtti tábortűz mellett élhetsz meg, amikor reggel az ébresztő óra helyett a nap melege vagy egy kismadár éneke kelt fel, amikor természet ennél közelebb már nem lehetne hozzád...

Sátorhely

Letelepedhetsz hatalmas parkunkban a külön erre kialakított helyekre a fák közé, vagy ha a halakkal akarsz feküdni és ébredni választásod eshet a Duna partra is, ahol a nap sugarai elsőként keltenek majd.

Ár

800 Ft/ fő/éj mely tartalmazza az általatok kiválasztott sátorhelyet, valamint zuhanyzó és WC használatot.

 

Étkezési lehetőség

Területünkön több tűzrakó hely is található, ahol bográcsozásra, szalonnasütésre, emellett grillezésre, flekkenezésre van lehetőség. Igény szerint konyhánk szolgáltatásai is igénybe vehetők.

 

Lehetőségek, szolgáltatások

Sátorozás nem létezhet tábortűz rakás, hajókázás, csónakázás, nappali vagy akár éjszakai túra nélkül, melyekbe beleszőhetők az erdei iskolás programok is. A sziget a Duna part pedig kiváló helyként szolgál e programok lebonyolítására. A szabadidő tartalmas eltöltésére gyerekmedencénk, sportpályáink, teraszaink is igénybe vehetők.

 

Nézze meg képeinket és videóinkat!
Itt találhatsz meg bennünket!

uzenet1

Hírlevél feliratkozás